Aanmelden


Ben je al zzp’er in de zorg of heb je nu besloten dat te worden?
Dan komen wij graag met je in contact.

Wie zijn wij?

Particuliere Thuiszorg Nederland is een bemiddelingsbureau voor particuliere zorg bij de cliënten thuis. Om deze zorg in te kunnen vullen brengen wij cliënten die zorg nodig hebben in contact met zelfstandige zorgverleners (zzp’ers).

Onze website Particulierethuiszorgnederland.nl is gericht op onze cliënten. Lees het eens door om een indruk te krijgen wat voor een bureau we zijn en wat we willen uitstralen.

De website Zelfstandigezorgverleners.nl gebruiken we om onze zorgvragen te regelen. Hier kan jij je aanmelden en op de hoogte blijven van de laatste zorgaanvragen.

De meeste zorgvragen worden intern via mail met alle ingeschreven zorgverleners gedeeld. Daarnaast worden er ook nog een aantal op de website getoond en gedeeld via Facebook en LinkedIn.

Zorgvragen

We krijgen allerlei zorgvragen, tijdelijk of voor langere duur, van gezinszorg tot 24-uurs gespecialiseerde verpleegkundige zorg.

Zzp

De zzp’ers werken zelfstandig of zoveel mogelijk met een vast team bij een cliënt. Je leert zo je cliënt vaak goed kennen. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijke voor de zorg en de gang van zaken.

En doordat je 1 op 1 zorg verleent heb je meer tijd voor je cliënt en minder administratie. Voor de cliënt betekent het rust en regelmaat en bovenal de veiligheid van een betrokken en betrouwbare zorgverlener die direct zorg kan verlenen.

Daar waar nodig ondersteunen we jou 24/7 telefonisch, mocht je vragen of advies nodig hebben.

Verder hebben we een uitstekend ECD voor de cliëntenzorg.

En staan we altijd open om mee te denken in hoe de zorg zo passend mogelijk ingericht kan worden.

Naar wie zijn we op zoek?

Op dit moment zijn we in het bijzonder op zoek naar zorgverleners die 24-uursdiensten willen draaien. We opereren door heel Nederland.

Maar vanwege de grote hoeveelheid zorgvragen zijn we voortdurend op zoek naar verzorgenden (IG) en verpleegkundigen voor 24-uurs zorg, nachtzorg, palliatieve zorg, gezinszorg en blokzorg.

Wat verwachten we van jou?

Je bent iemand die graag een extra stap voor je cliënt wilt zetten. Je bent in het bezit van een VOG, een AGB- code, inschrijfbewijs van de Kamer van Koophandel en je hebt een BIG registratie als je een verpleegkundige bent. Verder moet je als zzp’er aan kunnen tonen dat je een eigen klachtenfunctionaris hebt.

Je bent aantoonbaar bevoegd en bekwaam en je houdt deze kennis actueel door bijvoorbeeld regelmatig bijscholing te volgen.

Tarieven

Als zzp’er bepaal je uiteraard je eigen tarief. Echter het is vaak zo dat een cliënt een budget heeft waar hij/zij de zorg uit gaat betalen. De tarieven zijn dan afhankelijk van het budget van een cliënt.

We hanteren in onze informatie wel richtlijnen en tarieven zodat de cliënt snel kan berekenen of zij de particuliere zorg kan betalen. De richttarieven zijn afhankelijk van het aantal uren en het deskundigheidsniveau.

Bemiddelingskosten

De cliënt betaalt aan Particuliere Thuiszorg Nederland geen bemiddelingskosten. Als zzp’er betaal je die wel. Deze bemiddelingskosten zijn standaard 10% van je omzet per cliënt die via Particuliere Thuiszorg Nederland bemiddeld is. Deze bemiddelingskosten zijn exclusief btw en kan je aftrekken van de belasting.

De cliënt betaalt rechtstreeks aan jou en is verder geen extra kosten verschuldigd.

Geïnteresseerd geraakt?

Als onze werkwijze je aanspreekt én je wilt je richten op de zorg zonder acquisitie te plegen en collega’s te zoeken, dan nodigen we je van harte uit om je in te schrijven!

Contact

Stuur een mailtje naar info@particulierethuiszorgnederland.nl met daarin vermeld welke zorg je wil verlenen en in welke regio. Stuur ook een cv mee. Zonder cv kunnen we je aanmelding namelijk niet in behandeling nemen.