Opleiding en bijscholing


Opleiding en bijscholing

Omdat opleiding en bijscholing voor vooral onze beroepsgroep belangrijk is vanwege de wettelijke verplichtingen, willen hier ook even aandacht aan besteden.

DE JUISTE OPLEIDING, DAAR BEGINT HET BIJ

Werken in de thuiszorg kan op bijna ieder niveau. Het gewenste niveau is natuurlijk afhankelijk van de zorg die verleend gaat worden en de eisen die daaraan worden gesteld.
Op het aanmeldformulier kun je aangeven over welke opleiding én welke ervaring je beschikt zodat wij weten voor welke zorg je inzetbaar bent.

Win win win met Zorgscholing

Met leuke en inspirerende cursussen wilt Zorgscholing je helpen om jouw passie voor goede zorg naar een zo hoog mogelijke plan te trekken.

Niet alleen zorgen zij ervoor dat jij een kwalitatief goede cursus krijgt tegen een zo’n gunstige mogelijke prijs, zij zorgen er ook voor dat er met hun trainers eerlijke prijsafspraken gemaakt worden.

Zo kunnen zij ongehinderd hun kennis optimaal met jullie delen.

Het cursusaanbod bestaat uit cursussen waarvoor je accreditatiepunten kunt halen of studiepunten.

Het cursusaanbod bestaat o.a. uit:

Dit is een greep uit het cursusaanbod. Neem eens een kijkje bij Zorgscholing voor het meest recente complete aanbod.

BIJSCHOLING

Er verandert veel in de thuiszorg. Niet alleen is de overheid continu bezig de regels aan te passen, ook op het vakgebied van de thuiszorg is er van alles in beweging. Het is dus zaak bij te blijven.
Zorg dat je bij blijft!