Zorgvraag Andel Particuliere Thuiszorg Nederland

24 uurszorg in Andel


Voor onze cliënte in Andel stellen we een zorgteam op. Dit zorgteam zal vanaf december onze cliënte bijstaan met 24 uursdiensten.

Onze cliënte heeft een hoge dwarslaesie ten gevolge van een ongeval. Na revalidatie wil ze graag naar huis en heeft ze zorg nodig.

Zorg- en hulpvraag

De ochtendzorg neemt ongeveer 2 uur in beslag en is gedeeltelijk met 2 personen ivm het postuur van onze cliënte. De zorg bestaat o.a. uit uitzuigen, balloneren, noodcanule, hoestmachine en licht huishoudelijk werk.

De avondzorg beslaat ongeveer 1 uur.

Onze cliënte wordt ’s nachts beademd.

Zorgteam

Als je wilt deelnemen aan deze 24-uursvraag in het zorgteam, neem dan contact met ons op. We zoeken tevens een EVV-er voor dit team.

Het gewenste niveau van de zorgverlener is afhankelijk van de samenstelling van het team. Neem daarom contact met ons op. We kunnen dan afstemmen op welke dagen jij zorg wil verlenen en welke zorg jij voor je rekening zou kunnen nemen.

Tarieven

We hanteren uiterst gunstige tarieven en rekenen maar 10% bemiddelingskosten.

Geïnteresseerd?

Is je eerste interesse gewekt en wil je graag hierover meer weten? Reageer dan zo snel mogelijk per mail naar info@particulierethuiszorgnederland.nl. Maar weet je zeker dat dit iets voor je is? Bel dan 085 2011242!

Niet meteen wat je zoekt, maar je wilt wel op de hoogte blijven voor toekomstige zorgvragen? Like dan onze Facebook pagina of meld je aan via de mail.