Beademingszorg door heel Nederland


Ben jij die zelfstandige zorgverlener (zzp, vanaf niveau 3) die bevoegd en bekwaam is voor invasieve en non invasieve beademing? Dan zijn we op zoek naar jou! En ben jij dan ook nog eens bevoegd en bekwaam voor gebruik van een hoestmachine? Dan wordt het al helemaal een gouden match!

Bevoegd en bekwaam?

Voor ons ben je bevoegd en bekwaam als je aantoonbaar gecertificeerd bent door het CTB (centrum voor thuisbeademing).

Als je nog niet gecertificeerd bent, maar wel bereid bent deze op korte termijn te halen, dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren.

Omdat we steeds vaker aanvragen voor beademingszorg door heel Nederland krijgen, willen we ons zzp-bestand verder uitbreiden.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zijn door heel Nederland en variëren van 8 aaneengesloten uren tot 24-uurszorg.

Tarieven

De tarieven liggen tussen de €40 en €50,- per uur. Dit is afhankelijk van de financiering (PGB). Daarnaast vragen wij een bemiddelingsvergoeding van 10%.

Geïnteresseerd in beademingszorg door heel Nederland?

Is je eerste interesse gewekt en wil je graag hierover meer weten? Reageer dan zo snel mogelijk per mail naar info@particulierethuiszorgnederland.nl. Maar weet je zeker dat dit iets voor je is? Bel dan 085 2011242!

Niet meteen wat je zoekt, maar je wilt wel op de hoogte blijven voor toekomstige zorgvragen? Like dan onze Facebook pagina of meld je aan via de mail.