O-Zo, Ontmoeting zzp-ers in Oss


Op 30 juni 2011 vindt de eerste O-ZO! Plaats. Ben jij werkzaam als ZZP-er op het gebied van verzorging, verpleging of activiteitenbegeleiding? Dan ben je van harte welkom op donderdag 30 juni a.s. van 13.30 uur en 15.30 uur in het WERKcaffee, Oostwal 202 in Oss.
O-ZO! is opgezet door drie vrouwelijke zelfstandige ondernemers Anja Groot

(www.allanja.nl ), Hanny Wagemakers ( www.wagpdiensten.nl ) en Jozefa Pijnenburg ( www.JPBegeleiding.nl Alle drie hebben jarenlange ervaring binnen de zorgsector en weten wat het is om als professional te werken. Vanuit de visie dat het groeiend aantal ZZP-ers in de zorg ook de behoefte zullen hebben om collega’s in de regio te ontmoeten, hebben de dames hun krachten gebundeld. En vanuit belangstelling en verwantschap met de vele professionals in de zorg, O-ZO! opgezet. De letters spreken voor zich : Ontmoeting voor Zorgprofessionals regio OSS. Geheel gratis, ontspannen, ongedwongen en interessant.


Als ZZP-er heb je te maken met verschillende opdrachtgevers. Maar heb je ook wel eens gedacht aan een back-up wanneer je plotseling verhinderd bent. Of heb je vragen over VAR verklaring, administratie opzetten, hoe kom je aan opdrachtgevers en meer van deze praktijkvragen? Die kun je dan eens stellen aan je ZZP-collega’s in de regio. Daarnaast is het voor jullie als verzorgende, verpleegkundige,ziekenverzorgende, activiteitenbegeleidster, helpende, managers of andere uitvoerenden in de zorgsector, ook prettig om je netwerk uit te bouwen. Hanny, Jozefa en Anja hopen dat er vele ZZP-ers uit regio Oss- Uden- Veghel en ook daar buiten zullen komen. Nieuwsgierig?

Op 30 juni ben je welkom van 13.30-15.30 uur, de consumpties zijn voor eigen rekening. Heb je vragen stuur dan een bericht naar anja@allanja.nl. Lukt het niet om op deze dag te komen? Op 25 augustus is de tweede bijeenkomst gepland ook weer in het WERKcaffee van 13.30-15.30 uur.