Zorgvraag in Zuid Frankrijk


Voor een cliënt in Zuid Frankrijk zoeken we een zelfstandige helpende of verzorgende (zzp). We zoeken 2 tot 3 inwonende hulpen die telkens voor een periode van minimaal een maand naar Frankrijk willen.

Het betreft ADL gedurende minimaal een maand en op vaste zorgmomenten. Buiten de vaste zorgmomenten geef je gezelschap aan de echtgenoot als zijn vrouw er niet is.

Je hebt de beschikking over een eigen kamer met badkamer in het huis van het echtpaar dat zich in de buurt van Avignon bevindt. Het is een groot huis, met grote tuin en zwembad.

Er wordt van je verwacht dat je de Nederlandse en Franse taal beheerst en als je ook nog een beetje Duits spreekt, dan ben je al helemaal de ideale kandidaat.

Echtparen mogen ook reageren.

In een oogopslag

OmgevingSoort zorgOpleidingsniveau Dienstverband
Zuid FrankrijkADL en
gezelschap
Helpende +, verzorgendeZzp
Aantal uren
per week
WerktijdenPerTarief
ma/vr
Tarief
weekend
inwonendin overlegzsmin overleg

Zorgvraag

Je geeft ADL aan mijnheer en zorgt voor gezelschap als mevrouw niet aanwezig is. ADL is op vaste zorgmomenten.

Tarief

Kost, inwoning en reiskosten worden vergoed. De cliënt is verder bereid een passende maandvergoeding te betalen.

Jij mag zelf aangeven wat je een passende maandvergoeding vindt. Hou er wel rekening mee dat je 10 % bemiddelingskosten moet betalen. Neem dat mee in je gewenste maandvergoeding.

Alle tarieven zijn excl. 10% bemiddelingskosten.

Diensten

Een aantal maanden per jaar voor minimaal een maand. Inwonend.

Geïnteresseerd?

Is je eerste interesse gewekt en wil je graag meer weten over deze zorgvraag in deze omgeving? Reageer dan zo snel mogelijk per mail naar info@particulierethuiszorgnederland.nl. Maar weet je zeker dat dit iets voor je is? Bel dan 085 2011242!

Niet meteen wat je zoekt, maar je wilt wel op de hoogte blijven voor toekomstige zorgvragen? Like dan onze Facebook pagina of meld je aan via de mail.