Zorgvraag Zwolle Particuliere Thuiszorg Nederland

Zwolle, langdurende zorgvraag, gezinshulp


Langdurende zorgvraag voor Helpende 2

Wil jij als zelfstandige zorgverlener (zzp Helpende 2) aan de slag in Zwolle? Wij hebben daar een interessante zorgvraag voor een zorgverlener die graag een positieve stempel willen drukken op een gezin met problematiek vanwege een echtscheiding.

Zorgvraag in Zwolle

Je gaat aan de slag als gezinshulp. Je zorgt voor de kinderen, doet huishoudelijk werk en ondersteunt onze cliënt.

De hulp wordt gevraagd voor de woensdagen én de donderdagen. Dus graag alleen reageren als je beide dagen kunt werken. Tijden in overleg met de cliënt.

Onze cliënt

Onze cliënt heeft een PGB. De betaling loopt via de SVB bank. Onze cliënt heeft op dit moment longontsteking, diagnose PTSS, rugklachten, fibromyalgie en raakt bij stress het overzicht kwijt.

De kinderen zijn erg kwetsbaar en op moeder gericht. De zorgverlener heeft tijd nodig om het vertrouwen te winnen.

Tarief

Al onze tarieven zijn exclusief de bemiddelingskosten. We hanteren een van de laagste bemiddelingskosten van Nederland! De bemiddelingskosten bedragen 10% van het uurtarief.

Tarief: €35,- per uur.

Geïnteresseerd?

Ben jij Helpende niveau 2 en wil jij deze zorgvraag op je nemen? Reageer dan per mail naar info@particulierethuiszorgnederland.nl. Je kan ook bellen: 085 2011242.

Niet meteen wat je zoekt, maar je wilt wel op de hoogte blijven voor toekomstige zorgvragen? Like dan onze Facebook pagina of meld je per mail aan.

Of ga naar onze aanmeldpagina.