Zorgvraag Roosendaal Particuliere Thuiszorg Nederland

Gezinszorg in Roosendaal gevraagd: zzp Helpende niveau 2


Kortdurende zorgvraag voor Helpende 2

Wil jij als zelfstandige zorgverlener (zzp Helpende 2) aan de slag in de omgeving van Bergen op Zoom, in Roosendaal? Wij hebben daar een afwisselende zorgvraag voor zorgverleners die hun begeleidingskwaliteiten willen inzetten.

We zoeken met spoed een gezinszorg die maandag 20 en dinsdag 21 augustus van 8 tot 18 uur willen werken. Woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 augustus van 8 tot 16 uur.

En dan de week daarop op maandag 27 en dinsdag 28 augustus weer van 8 tot 18 uur en Woensdag 29 augustus van 8 tot 16 uur.

Als onze cliënt daarna niet voldoende is hersteld, dan bestaat er kans dat de zorg moet worden verlengd.

Zorgvraag in Roosendaal

Als gezinshulp zorg je in de eerste plaats voor de kinderen. Daarnaast verricht je de dagelijkse huishoudelijke taken, zorg je voor de boodschappen en verzorg je de maaltijden. Indien nodig breng en haal je de kinderen van school.

Onze cliënt

Onze cliënt mag na haar operatie van 20 augustus a.s. niets tillen. Aangezien ze een jong gezin heeft met 2 kinderen van 6 en 3 jaar heeft ze gezinszorg nodig.

De partner is wel aanwezig, maar is niet inzetbaar.

Tarief

Al onze tarieven zijn exclusief de bemiddelingskosten. We hanteren een van de laagste bemiddelingskosten van Nederland! De bemiddelingskosten bedragen 10% van het uurtarief.

Tarief: €35,- per uur.

Geïnteresseerd?

Ben jij Helpende niveau 2 en heb jij de komende weken ruimte om deze zorgvraag aan te nemen? Reageer dan per mail naar info@particulierethuiszorgnederland.nl. Je kan ook bellen: 085 2011242. Gezien de urgentie van de zorgvraag zo snel mogelijk reageren.

Niet meteen wat je zoekt, maar je wilt wel op de hoogte blijven voor toekomstige zorgvragen? Like dan onze Facebook pagina of meld je per mail aan.

Of ga naar onze aanmeldpagina.