Zorgvraag Hendrik Ido Ambacht Particuliere Thuiszorg Nederland

Omgeving Hendrik Ido Ambacht zorgvraag voor VIG3


VIG3 voor 8-uurszorg in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht

Wil jij als zelfstandige zorgverlener (zzp VIG3 of hoger) aan de slag in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht? Wij hebben daar een interessante zorgvraag voor je voor de komende weken.

We zoeken een of meerdere zorgverleners die vanaf 20 augustus dagelijks zorg kunnen verlenen aan onze cliënt. Zorgtijden zijn van 08:00 – 16:00 uur. Dat geldt ook voor het weekend.

Zorgvraag

Onze cliënt heeft een operatie ondergaan waarbij de gehele slokdarm is verwijderd. Wij zoeken dan ook met spoed zorgverleners die de volgende kwaliteiten hebben:

  • Wondverzorging (geen infectie, maar open en moet gespoeld en verbonden worden)
  • Sondevoeding (pegsonde)
  • Vernevelen (incidenteel)
  • Persoonlijke verzorging (ADL)
  • Licht huishoudelijk werk (als er tijd voor is)

Onze cliënt

Onze cliënt wordt waarschijnlijk 20 augustus ontslagen uit het ziekenhuis en is een Parkinson patiënt, maar is nog redelijk mobiel.

Tarief

Door de week: € 40,- per uur.
Weekendtarief (vrijdag 20 uur tot maandag 7 uur) € 47,50 per uur

Excl. 10% bemiddelingskosten.

Geïnteresseerd?

Ben jij verzorgende IG3 en heb jij de komende weken ruimte om deze zorgvraag aan te nemen? Reageer dan per mail naar info@particulierethuiszorgnederland.nl. Je kan ook bellen: 085 2011242. Gezien de urgentie van de zorgvraag zo snel mogelijk reageren.

Niet meteen wat je zoekt, maar je wilt wel op de hoogte blijven voor toekomstige zorgvragen? Like dan onze Facebook pagina of meld je per mail aan.

Of ga naar onze aanmeldpagina.