Zorgvraag omgeving Baarn - Particuliere Thuiszorg Nederland

Langdurige zorgvraag omgeving Baarn voor Helpende+


7-uurszorg in de omgeving van Baarn

Wil jij als zelfstandige zorgverlener (zzp helpende, maar VIG of VPK mogen ook) aan de slag in de omgeving van Baarn? Wij hebben daar een leuke zorgvraag voor je.

Je maakt deel uit van een team dat al zorg levert op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 17:00 uur. Jij gaat op maandag en woensdag onze cliënt ondersteunen. Het is ook mogelijk deze twee dagen in de week door 2 zorgverleners uit te voeren, echter de voorkeur gaat naar een zorgverlener.

Zorgvraag

Het brengen van structuur aan de dag, persoonlijke begeleiding en activering. Het geven van persoonlijke zorg indien nodig en het ondersteunen bij wonen en huishouden. Tevens houd je het zorgdossier bij.

Onze cliënt woont in een appartementen complex dat verbonden is met de instelling Bloemendael. Deze instelling neemt een gedeelte van de zorg voor haar rekening (het opstaan en naar bed gaan).

Onze cliënt

Onze cliënt is al ouder en toont weinig initiatief. Loopt met rollator en ziet matig tot slecht.

Er vindt eerst een kennismakingsgesprek plaats.

Tarief

Door de week: € 25,- per uur. Excl. 10% bemiddelingskosten.

Geïnteresseerd?

Ben jij helpende of verzorgende en heb jij ruimte om deze zorgvraag aan te nemen? Reageer dan per mail naar info@particulierethuiszorgnederland.nl. Graag in het kort een motivatie zodat we je goed kunnen voorstellen aan de familie. Aan de hand hiervan bepalen zij wie zij op gesprek willen laten komen. Je kan ook bellen: 085 2011242. Gezien de urgentie van de zorgvraag zo snel mogelijk reageren.

Niet meteen wat je zoekt, maar je wilt wel op de hoogte blijven voor toekomstige zorgvragen? Like dan onze Facebook pagina of meld je per mail aan.

Of ga naar onze aanmeldpagina.